ressepie-logo.png
ressepie-logo.png
zoek recept

Cannelloni met gehakt, spinazie en ricotta




Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Verhit 2 el olie en fruit de ui 2 minuten op laag vuur.

Zet het vuur hoger en bak het gehakt rul.

Breng op smaak met peper en eventueel zout.


Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de spinazie op middelhoog vuur 3 minuten.

Laat uitlekken in een vergiet en druk met een lepel het vocht eruit en snijd het fijn.


Meng het gehakt met de spinazie en ricotta.

Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.


Vul de cannelloni met het gehakt-spinaziemengsel.

Leg naast elkaar in de ovenschaal.


Meng de mascarpone met de passata en verdeel de saus over de schaal.

Bak de cannelloni in ca. 40 minuten goudbruin en gaar in de oven.


europees italiaans pasta vlees schotel

Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan