ressepie-logo.png
ressepie-logo.png
zoek recept

Gebakken aardappeltjes met knoflook


  • 1 teen knoflook
  • geperst zeezout
  • 750 g vastkokende aardappelen
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes


Schil de aardappelen en snijd ze in dunne schijfjes.

Week ze in water voor tenminste 30 minuten.

Laat ze uitlekken en droog ze met keukenpapier.


Meng de knoflook, tijm en olijfolie in een diep bord en schep de aardappelschijfjes erdoor.


Verwarm de Airfryer voor op 180 °C.

Doe de aardappelschijfjes over in het mandje en schuif dit in de AirFryer.

Stel de tijd in op 20 minuten en bak de aardappelen mooi bruin en gaar.


Doe de gebakken aardappelschijfjes over in een warme schaal en strooi er wat zout over.

Lekker bij lamskoteletjes of karbonade.


airfryer 

Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan