ressepie-logo.png
ressepie-logo.png
zoek recept

Mihoen met zoetzure garnalen


  • 2 eetlepels olie
  • 1 rode paprika (in reepjes)
  • 200 g peultjes
  • 300 g gepelde garnalen (diepvries, ontdooid)
  • 1 blikje mais (198 g, uitgelekt)
  • 1 blikje ananasstukjes (227 g, uitgelekt)
  • 125 ml woksaus zoet-zuur (fles 200 ml)
  • 400 g mihoen (schaal, koelvers)


Verhit de olie in een wok en bak de paprika en peultjes al omscheppend 2 minuten.

Voeg de garnalen toe en bak 3 min.

Voeg de mais en ananas toe en bak nog 2 minuten.

Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 minuut.

Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.


Serveer met de zoetzure garnalen ernaast.


chinees aziatisch


Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan